lørdag, juni 06, 2009

Kaniner / Rabbits


I helga er Ruben på besøk hos bestemor og bestefar helt alene. Stor gutt nå.
I dag har vi vært å sett på små og store kaniner sammen med tante Aud. Det var spennende helt til ei lita kaninklo kom i konflikt me ei lita Rubenhand. Etter det var det greit å betrakte dem på betryggende avstand.
Det er Jorunn som passer kaninene mens broren m/familie er på ferie. Hun startet med å passe 7 kaniner, men nå teller de 12. :)

Ruben is here this weekend,visiting Grandma and Grandpa all on his own. He's a big boy now. Today we've been out with Auntie Aud to see some rabbits. It was very exciting till a small rabbit claw got in to a conflict with a small Rubenhand. After that he looked at them at a safe distance.
It's Jorunn who looks after the rabbits while her brother and his family are on holiday. When she started there were 7 rabbits, now they count 12. :)
De er nå søte da.
Sweet,aren't they?Det ser ut som om begge koser seg.
It looks like they're both having a great time.

2 kommentarer:

Siw Aina sa...

Han så skeptisk ut på det første bildet den godeste Ruben. Og jeg synes nok bittelitt synd på kaninen, så ikke behagelig ut det der ;)
Mange fine bilder, jeg har en hemmelig drøm om en kaninfarm når jeg blir voksen *fnis*

Sigrunn sa...

Det er ingen grunn til å syns synd på kaninen, den hadde det utmerket i de 10 sekundene den var i det grepet. Jeg ville ikke latt Ruben skade den skjønner du.