torsdag, september 23, 2010

Jeg kyssa'n ikke altså...


Denne skapningen kom på besøk her en dag.
Den hadde gjemt seg bak noen krukker
og hoppet fram da jeg skulle flytte noen av dem.
Er det ikke rart at noe så til de grader ufarlig,
skal klare å skremme vannet av folk.
Den klarte å få meg til å hoppe opp ihvertfall.
Jeg kom med noen utrop også, men de var av den snille, barnevennlige sorten, hvis det finnes noe i den kategorien.
Men det vil jeg bare ha sagt:
Jeg kyssa'n ikke!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja men det skulle du ha prøvd Sigrunn, vet jo aldri......

kari - carpe diem sa...

Nei, det gjorde du vel ikke...men det gjorde 5-åringen vår da hun fant en frosk i sommer!!! "Æ mått no sjekke om den ble en prins!" men det ble den altså til hennes store skuffelse ikke...

Sigrunn sa...

Nei huffa meg. Tenk om den hadde blitt en prins da!!!! Da ville jeg jo plutselig ha to mannfolk å "stri" med. Nei, en kjennar da sin begrensning etterhvert :)

Webtussa sa...

Tror ikke du gikk glipp av noe... jeg kysse en frosk engang om ikke annet så i pur trass... ingen prins dukka opp selv om det har gått mange år. Men det hender alikevel jeg føler meg som en dronning - men det har ingenting å gjøre med de "froskene" på fire eller to bein som jeg har møtt. La de hoppe eller kvekke, vi er alle dronninger om vi vil det slik!

Besta sa...

Æsj, jeg hadde heller ikke kysset ham:)
God helg fra marilyn

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Hei! Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står 'legg til via nettadresse' :-) Da kommer siste poster opp!

Håper du fortsatt vil være med å følge, om du gjør det legg igjen en liten kommentar i dette innlegget: http://www.joridkvam.com/?p=871 og vær med i trekningen av en liten oppmerksomhet for bryderiet :)

Klem Jorid - Noe på Hjertet