lørdag, mars 31, 2012

Vaniljesauskake

Skuffkake er tingen til påske.Den er grei å skjære opp i biter og pakke i passende esker for transport når du f.eks skal på tur til hytta.Denne fikk jeg prøve hos min eldste datter,og siden jeg nå har bakt den så betyr det at den falt i smak. Langpanna er jo ganske stor da så jeg puttet eplebåter i deigen på den ene halvparten. Vips så er det to sorter.


Her er oppskriften.
250 gr smeltet smør og 1 liter vaniljesaus blandes.
Tilsett 500 gr sukker, 800 gr hvetemel, 6 ts bakepulver, 3 ts vaniljesukker
og rør det hele godt sammen.Hell røren i en langpanne kledd med bakepapir. Strø på sukker og kanel og stek kaken på 170 grader i 40 minutter,midt i ovnen.


Det ble en smakfull,saftig kake som sikkert vil smake enda bedre med litt krem eller iskrem. Velbekomme.

1 kommentar:

Alleoppskrifter sa...

Hei!

Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og mat blogger.

Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din, og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Topp Mat Blogg seksjon her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

Hvis du ønsker å legge til din mat-blogg til listen på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.

Forhåpentligvis vil din egen mat blogg også være opp i toppen!


Varme hilsen,

Ann-Sofi
http://www.alleoppskrifter.no/