onsdag, mai 16, 2012

Jeg har vært i Bergen.

Da er jeg vel hjemme fra en tur til Bergen. Værgudene var ikke på min side,men jeg har kosa meg likevel.Vertskapet tok seg av meg på beste måte med trivsel i heimen og god mat og drikke. Det ble biltur for å vise meg rundt,omvisning på ubåt,tur til Norges største Ikea,turer på byen og besøk på loppemarked og garasjesalg. Det ble ikke den helt store shoppingen akkurat.På Ikea ble det noen servietter og en serviettholder og på byen ble det noen småtterier her og der,ting som er kjekke å ha på lur til gaver. Jeg fant noen skatter på loppis,likedan på garasjesalget. Først fant jeg to Høyang brødformer i aluminium og en nostalgisk fiskeøse fra samme fabrikant til den nette sum av kr 10.- pr stk. På garasjesalget fant jeg en liten fin puddingform med lokk,og en håndbrodert linduk. Duken hadde et par flekker,men etter en grundig vask i dag er flekkene nesten borte. Her er mine lopper fra Bergen, pusset,vasket og strøket.

1 kommentar:

Lise sa...

Hei.
Vi (Juritzen forlag) driver i disse dager å lager en bok dedikert til dette mønsteret og ønsker å kryddre boken med folkets egne kreasjoner. Kunne du tenke deg å bidra? Så du hadde et flott bilde av en gutt i Mariusgenser.

Hvis du vil kan du sende inn bilder her: http://www.facebook.com/www.marius.no
eller sende bilder direkte til meg som er redaktør og designer av boken. Send gjerne med noen få linjer om hva gutten heter hvem som har strikket og eventuelle noe mer som kan være morsomt å lese om :)

lise@lykke-foto.no