tirsdag, september 09, 2008

AWARD

Tenk så har jeg fått en award igjen. Tusen takk Kari , det var veldig snilt av deg.

Jeg har vært borte fra bloggingen i to uker nå , og jeg trodde aldri det skulle bli så hardt å starte opp igjen. Hjerne og fingrer vil ikke samarbeide hverken med hverandre eller meg. Kanskje denne awarden vil fungere som et spark bak for å få opp bloggelysten igjen. Det gjenstår å se.

Så var det å dele den med 5 andre da... skal vi se, hvem skal det bli...? Jo, jeg har bestemt meg for at mine døtre skal få en hver, Solveig og Elisabeth, jeg er så stolt av dere (det er lov å si det vel ?) Begge to er veldig kreative. Elisabeth har vel ikke vært så aktiv på bloggingen i det siste,men det blir det vel forandring på. Det blir vel kanskje noen spennende prosjekter på Kunsthøyskolen i Bergen som hun kan blogge om. Videre vil jeg gi en til Janne i Fagerlia , jeg liker å besøke bloggen hennes for å se hvilke prosjekter hun har på gang. Veldig inspirerende. Den fjerde gir jeg til Torunn . Hun har en veldig allsidig blogg der jeg finner mye å hvile øynene mine på, samtidig som jeg henter inspirasjon. Hun skriver knakende godt også. Den femte gir jeg bort i håp om at vedkommende som får den skal begynne å blogge igjen, Oleiv Lene vi savner deg.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
I've been lucky and received an award again. Thank you Kari, that's very kind of you.
For two weeks I've been away from the blogging, and i never thought it would be so hard to start again. It's like brain and fingers refuse to cooperate with each other and with me. Maybe this award will act like a kick in the behind to get me going with the blogging again? It remains to see.
I'm suppose to share it with 5 others. Who will that be? Let me see......
I've decided to give one each to my daughters, Solveig and Elisabeth, I'm so proud of you (It's allowed for a mum to say that, isn't it? ) They're both very creative. Elisabeth hasn't been very active with blogging lately,but that'll change. I guess there'll be some exciting projects at The National Academy of Arts in Bergen that she can share with us on her blog.
The next one goes to Janne i Fagerlia. I like to visit her blog to see what projects she's got going. Very inspireing. Number four I give to Torunn. She's got a blogg where I can find a lot to rest my eyes on as well as it inspires me. She also writes brilliant.
The last one is given away with a hope that the one who gets it will start blogging again,
Oleiv Lene, we miss you.


5 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Tusen takk for hyggelig overaskelse!
Jeg skal prøve å formidle denne videre, men jeg har fått så mange awarder de siste dagene at jeg nesten ikke rekker over alt. Men det er svært hyggelig å få en liten påskjønnelse. Ang. Oleiv Lene, så må jeg si at jeg reagerte på dette navnet som du nevnte i bloggen din. Damen som leder treningspartiet jeg går på, heter nemlig Oleiv Lene. Nå skjønner jeg at dette er den samme damen som du snakker om. Hun bor i samme byggefeltet som meg.

hvorfor ikke... sa...

Yoho! Tudelidu!
Du, jeg blir like overrasket hver gang noen liker det jeg pusler med, jeg! Rart med blogging...hvis noen har glede av det jeg har glede av å skrive...da kan det vel ikke bli bedre...men veldig rart, syntes jeg det er!...og ekstra stas når det kommer fra noen som har en fantastisk blogg selv!

GRATULERER med velfortjent award!

og Tusen millioner TAKK!

Nå har jeg vært innom de kreative døtrene dine også, veldig morro å se!

Ønsker deg en super duper dag!
smil Torunn

Ida sa...

Gratulerer! :)))

hvorfor ikke... sa...

hvordan er det med fingrene, hehe, samarbeider de fortsatt dårlig med deg og hodet? Prøv, hehe, du er savnet skjønner du!
smil Torunn

Hilde`s bloggverden sa...

Såg kommentaren på innlegget mitt.Visste ikke hvor den kom fra, den kom i gjesteboka mi på nettby, og syntes den var så bra at den passet her, men takk for opplysninga, skal redigere inn opphavsmannen. :)