lørdag, mai 09, 2009

Vår / Spring


Da er våren her,etter min mening den flotteste årstiden vi har. Alt våkner til liv igjen. Humla surrer i blomsterripsens utallige blomsterklaser. Forglemmegeien starter med lys lilla knopper,som sakte skifter farge til lysende blått etterhvert som de åpner seg. Blåbærriset bærer bud om hva vi har i vente senere, det blir nok en del blåbær som kan plukkes i spann og munn.

The spring is here,I think that's the best time of the year. Everything seem to wake up again. The bumblebees are busy in the flowering currant bush. The Forget Me Not starts off with nice light purple buds,slowly changing the colour to bright blue as the flowers open. The bluberry flowers tell us a bit about what to expect later on, there will no doubt be a lot of berries to pick.

7 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Enig med deg, våren er den flotteste årstiden, og samtidig har vi fremdeles hele sommeren tilgode. Nydelige blomster du har fått på headingen din.

Ha en fin søndag (til tross for at været ikke er det aller beste)!

Janne i Fagerlia sa...

Tusen takk for 17. mai-hilsen. Lenge siden vi har hatt en så flott nasjonaldag. Ønsker deg en riktig god tur til Irland. Jeg har alltid ønsket meg til denne grønne øya, men ennå er ikke dette ønsket oppfylt. Foreløpig får jeg nøye meg med å lytte til
The Dubliners på cd.

Håper su viser bilder fra turen .....

Hei sa...

Heisann.
Jeg havnet tilfeldigvis her inne...via bloggen til Janne i fagerlia hvor jeg er en ivrig gjest;)
Nydelig blogg du lager, og fantastiske bilder du deler!
Jo..våren er en deilig tid. Ikke minst fordi den alltid innfrir til forventningene på et magisk vis. Sommeren..den har man så mange krav til..og den er så fort over, det skal skje så mye..det er lett å bli skuffet. Våren...den bare venter man på, den blir man like lykkelig for å oppleve hvert år...den gir så mye glede;))

I dag har jeg en ekstra fridag...og skal glede meg ekstra over alt!

Tussilago

Kathrine sa...

Bare innom for å si hei! Våren er herlig den.... og i går så Line en Tjeld mens de var på tur med båten. Hun, og jeg, har aldri sett det her nede......

Ha fortsatt en fin vår og sommer når den kommer.......

Helen sa...

Nydelige blomsterbilder! Våren er helt topp. Jeg er også ekstra glad i hagen fram til man må finne saksa og klippe bort visne blomster.

annegrete sa...

Takk! Så koselig at du gav meg en slik tilbakemelding, det gjør godt når hodet er fullt av rot:)
Velkommen tilbake! Så nyter jeg dine vårbilder- og ord, og gleder meg over de samme naturopplevelsene- og det samme lyset, som frisker litt opp i alle tanker og meninger:)
Klem fra Oslo

Stine ♥ sa...

Ja, våren er en vakker! Og nå har den gått over i sommer :)

Ha en fin dag!