tirsdag, mai 05, 2009

Gratulerer Elisabeth.

Den 5.mai for 23 år siden var en rimelig stresset dag. I utgangspunktet var det en slik maidag som egentlig kan være ganske så typisk her på disse kanter,ihvertfall når det gjelder været. Det var sol fra en helt skyfri,klar og høy himmel,
og nordavinden kom fra alle kanter. Med andre ord, en helt vanlig maidag på de fleste områder. Det som gjorde denne dagen så ulik andre dager i mai,var at Elisabeth meldte sin ankomst.
Før vi kunne ønske henne velkommen,var det så mye jeg skulle ha gjort. Storesøster Solveig hadde bestilt pannekaker til middag, og pannekaker ble det. Storesøster skulle også plasseres hos tante Aud, men tante skulle på barnekontroll med søskenbarn Hanne, så da ble det til at vi kjørte hele gjengen dit før vi satte kursen mot byen og sykehuset. Vel ombord i ambulansebåten ser jeg at klærne som dekker til min store mage, er fulle av fettflekker fra pannekakestekinga,men det ble ikke tid til å bekymre seg over en slik bagatell, for jenta ville tydeligvis ut for å se seg om i denne verden.
Ambulansebåten gikk for fullt, og 13 minutter etter at vi ankom sykehuset, kom Elisabeth til verden i rekordfart.

Gratulerer med 23-årsdagen Elisabeth.

Ingen kommentarer: