torsdag, juli 24, 2008

Kaprifol / Honeysuckle


Duften av kaprifol (vivendel) om kvelden er nesten ubeskrivelig. Det dufter bare helt herlig,fyller liksom hele uterommet rundt den med god parfyme for våre neser. Hadde det bare ikke vært for knotten så hadde en da kunnet nyte det i fullt monn i sene kveldstimer.

The scent of honeysuckle in the evening is very nice. I can't really find words to describe it. It sort of fills the outdoor space around it with this incredible perfume for our noses. If it hasn't been for the tiny little biting midgets we've got here, we could have been outside to enjoy it till late in the evening.

4 kommentarer:

Landliv sa...

Kaprifol var det jo jeg skulle skaffe meg i år!! Det har ikke blitt noe av, men nå ble jeg påminnet... den er vel så herdig at den skulle klare seg her i H7 tror jeg!

Visste forresten ikke det engelske navnet... interessant!

Sigrunn sa...

Kaprifol tåler det meste. Skulle vært så enkelt at du bare stakk innom meg for å få deg noen planter vet du. De setter røtter veldig lett.Jeg har flere av dem som jeg nå bare lar vokse ut i terrenget rundt hagen.

Lilledora sa...

Vivendel har jeg og hatt, den dekket nesten hele veggen, den rammet inn vinduer og duftet himmelsk. Etter 10 år sa den takk for seg, og jeg har siden ikke funnet dens like. Misunner deg nesten, syns jeg kjenner den himmelske duften her jeg sitter

Anonym sa...

What a lovely little girl. Haven't seen any of you like that before.
Love Anne