lørdag, august 16, 2008

Helt kake / A piece of cake

En og hver av oss som baker kaker nå og da, har vel enkelte ganger ikke vært helt fornøyd med resultatet. Kanskje et lite (eller stort) uhell har gjort sitt til at vi har vært nødt til å ty til kamuflasjen kunster. Men sjekk denne bloggen (fikk linken av min datter) og jeg lover at vi kan føle oss som verdensmestere i kakebaking.

Quite a few of us who bake cakes now and then, have sometimes felt far from satisfied with the result. Maybe a small (or big) "accident" has forced us to use the skill of camouflage. Check this blog (my daughter sent me the link) and I promise that we'll all feel like world champions when it comes to baking cakes.

3 kommentarer:

kari - carpe diem sa...

ja...dette er jo nesten komisk...men etter at jeg skrev mitt sist innlegg om helgas baking i casa de nordseth, har det florert med vakre kaker som alle andre har bedrevet tiden med i helga...jeg er motstykket kan du si...

Sigrunn sa...

Jeg tenker du kan så du greier deg du også. Kaker er ikke alt.
Det var jammen ikke mye vakkert på den bloggen jeg henviste til. Mange var jo helt grusomme, hvem har lyst å sette kniven i en kake som ser ut som en baby? .......eller har lyst på en kake som ser ut som en fot (det siste passer ihvertfall ikke for deg Kari.)

kari - carpe diem sa...

Grøss...