tirsdag, august 12, 2008

I heklehumør / In a crocheting mood


Fra tid til annen kommer jeg i heklehumør, jeg er i en sånn periode nå og det er luer som produseres. Kjekt med noe som kan gjøres når TV'n står på, eller når du sitter i fergekø, reiser med ferge, buss,fly eller tog. Det er litt irriterende da hvis heklekroken ramler i golvet med en ( i mine ører) høy lyd, og du må ned på alle fire mellom setene for å finne den igjen. Men pytt,pytt, det har da egentlig ingenting å si, har det vel?
Luene vil bli lagt ut på Pusleri-butikken så snart den siste "finishen" er gjort.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
From time to time I get in a crocheting mood. I'm in such a mood at the moment, and I'm producing hats. Nice to have something to do while the TV is on, or when I'm in the queue for the ferry (I live on an island) or travelling by ferry,bus,plane or train. However, it's a bit annoying if the crochet needle fall on the floor with a (in my ears) very loud noise, and you have to get down on hands and knees between the seats to get it. Never mind, it doesn't really matter, does it?
The hats will be on The Pusleri Shop as soon as the finishing touch is done.

10 kommentarer:

kari - carpe diem sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
kari - carpe diem sa...

Jeg måtte slette forrige kommentar...stave leifer...
Det jeg sa, var at jeg vil gjerne kjøpe ei lue! Jeg er glad i luer, hatter og capser, men vi er liksom ikke så flinke til å bruke det? Men jeg synes det er så stilig. Kanskje jeg kan komme og se på dem en dag?

Sigrunn sa...

Kan skjønn du kåmma. Gi lyd først da.

Sigrunn sa...

D vart vesst en skriveleif her å, men du skjønna vel ka æ mænna.

Solveig sa...

) Den brune med grønn stripe og hjerter er min favoritt!

Solveig sa...

:) skull det stå...

Sigrunn sa...

D e bære d at den e svart da sjø, men æ kan no laga i brun å vet du

Ida sa...

Flotte, glade og fargerike luer. :)

Janne i Fagerlia sa...

Heia!
Så produktiv du er. Skjønner at du også er en slik type som ikke sitter med hendene i fanget så lenge av gangen. Lekre luer!
Janne

Sigrunn sa...

Det går ikke an å sitte med hendene i fanget vet du,sånn har det vel vært siden jeg slutta å røyke for 17 1/2 år siden.Bytur i morgen (yngstejenta skal reise)og da er heklinga med på turen.